Bastard-festivalen

September er festivaltid på Teaterhuset Avant Garden. I år avholder vi Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival 20.–24. september. Sett av datoene!


I fem dager i september presenterer Teaterhuset Avant Garden forelesninger, workshops, seminarer, teater, dans og annen scenekunst.

Norske og internasjonale kunstnere dukker opp på scener på Teaterhuset Avant Garden, Trøndelag Teater, Verkstedhallen, Olavshallen, Trondhjems kunstforening og flere steder rundt om i byen.

ÅRETS FESTIVALKUNSTNERE: Spreafico Eckly (NO), Melk Pod/Marco Berrettini (CH/IT), Mette Edvardsen (NO), Mia Habib Productions (NO), Findlay/Sandsmark (US/NO), Dana Michel (CA), Anne Helga Henning (NO), Yaniv Cohen (IL/NO), Nicola Gunn (AU), Heine Avdal & Yukiko Shinozaki/fieldworks (NO & JP/BE).

 

SPAR PENGER MED BASTARDS FESTIVALKORT

Har du tenkt til å se flere forestillinger i løpet av Bastard ?

Da kan det lønne seg å kjøpe Bastards FESTIVALKORT – vårt svar på et festivalpass. Når du først har kjøpt festivalkortet betaler du halv pris (av fullpris) på alle billettene!

Kortet kjøper du via Ticketmaster, eller i vårt billettutsalg – og det gir deg en kode som gir tilgang til spesialprisen. Festivalkort koster 100 kroner for studenter/scenekort, og 250 kr for alle andre.

 

Følg også Bastard på Facebook for bilder fra siste festival, informasjon og siste nytt.

Bastard-festivalen er en del av Teaterhuset Avant Gardens høstprogram. All informasjon om de enkelte forestillingene vil bli oppdatert under Program sammen med resten av forestillingene.

 

Frivillige søkes:

Nå har vi åpnet søknadsskjemaet for å bli med i årets lag av frivillige medarbeidere. Les mer, og meld din interesse, her!

 

Hva er Bastard?

Som årlig ukeslang festival er det nå syvende gang vi arrangerer Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival. Men som sjangerutfordrende samlingspunkt for eksperimentelt teater, har Bastard-festivalen blitt avholdt i ulike former og størrelser til sammen femten ganger tidligere.

Bastard var i utgangspunktet en ren performancefestival. Selv om favntaket nå strekker seg bredere ut i scenekunstfeltet, er vi fortsatt opptatt av det samme: Å utsette publikum for møter med kunstnere som utfordrer oss, overrasker oss og overrumpler oss.

Bastard representerer en nysgjerrighet overfor motsetninger og de utfordrende sidene av kulturen(e) vi lever i. Festivalen reflekterer et flerkulturelt samfunn. Men den søker ikke å hylle en idyllisk utopi der alle kulturer eksisterer side ved side sømløst og konfliktfritt. Vi er mer opptatt av hvordan kulturer skaper gnisninger, friksjon og utfordring. Og av hvilke uttrykk dette tar i politikk, økonomi, samfunnsliv og kunst. Hvert år inviterer vi kunstnere fra Norge og utlandet. Følg med for oppdateringer om programmet for 2017!

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut eller vis billetten på telefonen din. Problemer? › Ring 815 33 133 for hjelp. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke