Bastard-festivalen

September er festivaltid på Teaterhuset Avant Garden. I år avholder vi Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival 20.–24. september.

Velkommen til fem dager med forestillinger, kunstnermøter, workshops, seminarer, filmvisning, teater, dans og annen scenekunst! Festivalen foregår på scener på Teaterhuset Avant Garden, Trøndelag Teater, Verkstedhallen, Olavshallen, Trondhjems kunstforening, et tomt butikklokale, Nova kino og flere andre steder rundt om i byen.

På årets program står spennende forestillinger av norske og internasjonale kunstnere, som: Spreafico Eckly (NO), Melk Pod/Marco Berrettini (CH/IT), Mette Edvardsen (NO), Mia Habib Productions (NO), Findlay//Sandsmark (US/NO), Dana Michel (CA), Anne Helga Henning (NO), Yaniv Cohen (IL/NO), Nicola Gunn (AU), Heine Avdal & Yukiko Shinozaki (NO & JP/BE), Morten Traavik & Uģis Olte.

 

SPAR PENGER MED BASTARDS FESTIVALKORT

Har du tenkt til å se flere forestillinger i løpet av Bastard? Da kan det lønne seg å kjøpe Bastards FESTIVALKORT – vårt svar på et festivalpass. Når du først har kjøpt festivalkortet betaler du halv pris (av fullpris) på alle billettene!

Kortet kjøper du via Ticketmaster, eller i vårt billettutsalg – og det gir deg en kode som gir tilgang til spesialprisen. Festivalkort koster 100 kroner for studenter/scenekort, og 250 kr for alle andre.

Hvis du har kjøpt Festivalkort via internett, kan du bytte det inn i et hendig fysisk kort i vårt billettsalg.

MER INFO OM BILLETTER

+

HER KJØPER DU BILLETTER:
Billetter kan lettest kjøpes via forestillingsinformasjonen her på nettsidene våre.

Billetter til de fleste forestillingene selges via Ticketmaster: ticketmaster.no.

MEN: Forestillingene som vises på Olavshallen (Mia Habibs «A song to …» og Nicola Gunns «Piece for Person and Ghetto Blaster») selges via Billettportalen. Du finner dem enklest via nettsidene våre, men du kan også kjøpe disse via olavshallen.no, billettportalen.no, eller i Olavshallens billettluke.

 

ÅPNINGSTIDER FOR BILLETTLUKENE

Merk at billetter MÅ kjøpes på forhånd/digitalt til forestillingen «Kompasset mellom oss» på Trondhjems kunstforening.

 

DØRENE STENGER
Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har anledning til å slippe inn publikum etter at forestillingen har begynt. Møt opp i tide! Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

PRISER
For de fleste forestillingene gjelder disse prisene (prisene i parentes gjelder Olavshallen):

Ordinær: 200 kr (230 kr)
TOBB-medlem: 150 kr (150 kr)
Scenekort: 130 kr (150 kr)
Student/Honnør: 130 kr (150 kr)
Med festivalkort: 100 kr (115 kr)

Forestillingen «Kompasset mellom oss» har lavere priser.

*Merk at alle modererte priser krever framvisning av moderasjonsbevis. Dette skal vises uoppfordret i døra sammen med billetten.

Alle de oppgitte prisene er inkludert servicegebyr. Du betaler akkurat det samme enten du kjøper billetten på forhånd eller på spillestedet.

Grupper oppfordres til å ta kontakt for tilbud om grupperabatt og bestilling!

 

RULLESTOL/SPESIELLE BEHOV
Teaterhuset Avant Gardens nåværende lokaler er dessverre ikke universelt utformet. Vi må derfor be deg ta kontakt på forhånd dersom du ønsker å komme med rullestol eller har andre spesielle behov. Vi aksepterer ledsagerbevis.
 

Følg også Bastard på Facebook for bilder fra siste festival, informasjon og siste nytt.

Bastard-festivalen er en del av Teaterhuset Avant Gardens høstprogram. All informasjon om de enkelte forestillingene vil bli oppdatert under Program sammen med resten av forestillingene.

 

FRIVILLIGE SØKES:

Nå har vi åpnet søknadsskjemaet for å bli med i årets lag av frivillige medarbeidere. Les mer, og meld din interesse, her!

 

LES MER OM FESTIVALENS BAKGRUNN OG HISTORIE

+

Som årlig ukeslang festival er det nå syvende gang vi arrangerer Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival. Men som sjangerutfordrende samlingspunkt for eksperimentelt teater, har Bastard-festivalen blitt avholdt i ulike former og størrelser til sammen femten ganger tidligere.

Bastard var i utgangspunktet en ren performancefestival. Selv om favntaket nå strekker seg bredere ut i scenekunstfeltet, er vi fortsatt opptatt av det samme: Å utsette publikum for møter med kunstnere som utfordrer oss, overrasker oss og overrumpler oss.

Bastard representerer en nysgjerrighet overfor motsetninger og de utfordrende sidene av kulturen(e) vi lever i. Festivalen reflekterer et flerkulturelt samfunn. Men den søker ikke å hylle en idyllisk utopi der alle kulturer eksisterer side ved side sømløst og konfliktfritt. Vi er mer opptatt av hvordan kulturer skaper gnisninger, friksjon og utfordring. Og av hvilke uttrykk dette tar i politikk, økonomi, samfunnsliv og kunst. Hvert år inviterer vi kunstnere fra Norge og utlandet. Følg med for oppdateringer om programmet for 2017!


 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart